Főoldal Termékek Szűrőbetétek
A Pleatco egyedülálló szűrőpatronos szűrőrendszere PDF Nyomtatás E-mail
A szűrőpatron egy rendszer. Ez a rendszer a következő elemekből épül fel: szűrőmag, szűrőközeg, pántok és záróelemek. A kulcsszavunk: „folyadékdinamika." A Pleatco a világ legkiválóbb vállalataival kutat és dolgozik a legerősebb és leghatékonyabb medencefilterek kifejlesztéséért.
Egy megfelelően megtervezett szűrőmag maximalizálja a szűrési felületet, növeli az áteresztőképességet és egyenletes áramlást biztosít az egész filter felületén, ezzel növelve az élettartamát és az Ön medencevizének tisztaságát.
Egészen egyszerű. A következő egységek alkotják a Pleatco szűrőpatronokat:

pleatco_free Pleatco ellenállásmentes szűrővázak
A Pleatco FREE FLOW CORES más szűrővázaknál jobban biztosítja a víz áramlását, ezáltal a filter szűrőképessége nő. Ez a hatékonyság csökkenti a szivattyúkon esetleg kialakuló repedéseket, a vízpumpák elhasználódását, kevesebb energiafelhasználást eredményez és megnöveli a medenceszűrő élettartamát. A megfelelő áramlás főként azoknak különösen fontos, akik környezettudatosan energiatakarékos és szabályozható sebességű gazdaságos vízpumpájú medencét választottak.

reemay
A Reemay a Pleatco szűrőközeg (a lamellák) alapanyaga. A Reemay Filtration Fabric (FF) terméke, mely kiemelkedő hatékonyságát annak köszönheti, hogy poliészter szálakból készül. A REEMAY FF minden Pleatco filter alapanyaga. Egyszerűen a legjobb.

pleatco_superbond- Pleatco tartós filterpántok
A Pleatco törésálló pántjai egyenletesen összefogják és elkülönítik a lamellákat. A versenytársak szűrőbetéteiről a gyenge minőségű pántok hamar leválnak (ha egyáltalán van rajtuk). Ha a pánt leválik, az a lamellák összeeséséhez, szétnyílásához vezet, ami által csökken a medencefilter élettartama. A szétnyílt lamellák gyengítik a víz átáramlását, így egész szűrőrendszerben csökken a nyomás.

pleatco_antimicrobial- Pleatco antibakteriális szűrőfedelek
A Pleatco antimikrobiális záróelemei anyagukban ellenállnak a klór és más vegyszerek roncsoló hatásának. A Pleatco záróelemek 100%-ban antimikrobiálisak: megakadályozzák a baktériumok okozta kellemetlen szagok terjedését. A Pleatco szűrők cikkszámai tisztán láthatóan fel vannak tűntetve a záróelelmeken.