Főoldal Termékek Föld feletti medencék
Állj! Gondolkozzon. PDF Nyomtatás E-mail

Itt a válasz, hogy miért ne használjunk olcsó, eldobható szűrőpatront.

Süllyesztett nagymedencéje vagy kisebb gyerekmedencéje, jacuzzija van? Amennyiben igen, valószínűleg gyatra minőségű medencefiltert kapott a medencéje vizének tisztántartására, anélkül, hogy tisztában lenne ezzel. A legtöbb vásárló INTEX A, B vagy E szűrőpatront vásárolt, mely ugyanazon márkájú, mint medencéjének vízpumpája. Nos, azért vagyunk itt, hogy elmondjuk Önnek: azok a filterek egyszerűen nem tisztítják megfelelően medencéjének vizét miközben valószínűleg rengeteg pénzébe kerülnek, mert néhány hetente le kell ezeket cserélnie. A rossz minőségű INTEX patronok, silány minőségű anyagokból készülnek, melyek nem szűrik ki a medencéjéből a részecskéket és szennyeződéseket. Ez azt jelenti, hogy a kosz és mikrobaktériumok nem választódnak ki megfelelően a filterbe. Ehelyett mindössze részleges tisztítás történik. Az, hogy Ön ilyen olcsón jut ezekhez a filterekhez, annak az az oka, hogy egy olyan távolkeleti országban készülnek, ahol nincsenek követelmények, lefektetett szabályok és a gyártás minősége silány. A sok olcsó jacuzzi filter ára azonban összeadódik és végül Önnek rengeteg pénzébe kerül minden fürdőszezonban, mert néhány hetente le kell azokat cserélnie, amennyiben azt akarja, hogy kellőképpen tisztítsanak. A hamar elhasználódó filterek gyakori cseréjével sajnos több hulladék keletkezik, amivel árt a környezetnek. De a legnagyobb baj, hogy legfőképpen a családjának árt, egyszerűen azzal, hogy a kevésbé tiszta vízben való fürdőzés kockáztathatja egészségüket. Ezt ugye érdemes figyelembe venni?

Eldobhatót? Nem.Gondolkodjon szezonálisan. Gondolkodjon Pleatcoban.

A válasz a Pleatco-nál van.
Az új, szezonális A - B - E szűrőpatronjainkat kifejezetten süllyesztett és gyermekmedencékhez fejlesztettük ki úgy, hogy az az egész szezonon át, ne pedig csak néhány hétig tartson. Mi a Pleatco-nál büszkék vagyunk rá, hogy medencefiltereinkkel kristálytiszta vizet biztosíthatunk az Ön medencéjében, akár úszó, akár masszázsmedencéről van szó. Így Ön nyugodt szívvel adhatja át magát annak, ami igazán fontos: az igazán boldog és egészséges kikapcsolódásnak. A Pleatco filterek tisztább vizet biztosítanak, kevesebb energiát használnak fel és élettartamuk is hosszabb. Kizárólag a legkiválóbb REEMAY-t használjuk, a legmodernebb gyártástechnológiát alkalmazva. Ezért legközelebb, amikor filtert cserél, ne a megszokott eldobhatót keresse. Gondolkodjon egész szezonra. Kérjen Pleatco-t, vagy keresse a boltokban kihelyezett termékbemutató állványainkat! Győződjön meg előnyeiről a saját szemével.

pleatco_table

Használja ezt a táblázatot, vagy egyszerűen üsse be a medencefilterének a cikkszámát a honlapunkon található termékkeresőbe, hogy megtekinthesse a teljes választékot.
Idén cseréljen Pleatco-ra.