Főoldal Termékek Pleatco+Plus
Antimikrobiális filterek PDF Nyomtatás E-mail
Medencéjének vize pont annyira tiszta, mint a használatban lévő filter. A legújabb Pleatco+PLUS ANTIMICROBIAL szűrőbetétek forradalmian új KÉK Reemay szűrőközegével (lamellákkal) készülnek, melyben egyesülnek a 100%-ban szintetikus poliészter szálak a MICROBAN antimikrobiális technológiával. Így képes kiszűrni a szennyező anyagokat miközben megakadályozza a baktériumok elszaporodását -biztosítva ezzel, hogy fürdővize mindig tökéletesen friss és kristálytiszta legyen.

Pleatco+PLUS Microban® antimikrobiális termékbevonata megakadályozza, hogy a filter baktérium, penész vagy alga teleppé váljon, melyek kellemetlen szagokat és a termék elhasználódását idézik elő.

A Pleatco+PLUS Filterpatronok az EGYETLENEK, melyek ezen technológiával vannak ellátva mind a SZŰRŐKÖZEGBEN és a ZÁRÓELEMEKBEN.

A Microban® antimikrobiális védőanyagot a gyártás során dolgozzák a termékbe, hogy folyamatos antimikrobiális termékvédelmet biztosítson a használat során. A Microban® védelem világszerte sok ezer fogyasztói, ipari és orvosi termékben kerül felhasználásra.

A mikrobák vagy mikroorganizmusok élő sejtek, melyek túl aprók, hogy szabad szemmel láthatók legyenek. A mikrobák, például a baktériumok, a penész vagy a rozsda húszpercenként megkétszereződhetnek. Bizonyos esetekben az alga felületi roncsolódást okozhat, például az ön medencéjének filterén.

A Microban® e mikroorganizmusok sejtfalán behatolva ellehetetleníti működésüket, meggátolja növekedésüket és szaporodásukat. A Microban® védelem folyamatos az Ön Pleatco+PLUS Premium Szűrőbetétének egész élettartama alatt.


reeemay-microban

A Microban® -nal bevont Reemay (lamellák) 100% háromlebenyű poliészter szálakból épül fel. Tartóssága, erőssége, megbízhatósága megegyezik a sztenderd Reemay (lamella) teljesítményével.

A Microban® -nal bevont Reemay (lamellák) ugyanazon hatékonyság mellett nem okoz nyomáscsökkenést, mint a sztenderd Reemay.

A kétkomponensű (két különböző polimer kombinációjából álló) Reemay Filtration Fabric minden szálának külső rétege tartalmaz Microban®-t. Ez az eljárás hosszabb élettartamot és védelmet biztosít.


A Reemay Filtration Fabric + Microban®-t két oknál fogva könnyebb tisztítani mint a sztenderd Reemayt:
Az egyik ok az anyag felületi tulajdonsága:Statikus súrlódási tesztjeink eredményei a Liberty típus értékeihez állnak közelebb, mint a standard Reemayéhez. Ez jóval könnyebbé teszi a szennyeződések feloldását tisztítás közben.
A másik ok, hogy a Microban®megakadályozza, a baktériumréteg képződését, mely szintúgy megkönnyíti a filterpatron tisztítását.
A Microban® védőbevonat megelőzi és megakadályozza a baktériumréteg kialakulását a szűrőközegen. Gátolja a szagosodás, foltosodás kialakulását és megkönnyíti a filter tisztítását.