Főoldal Rólunk
Cégvezetés – törekvés a kiválóságra PDF Nyomtatás E-mail
Az időtálló partnerkapcsolatok igazi sikere: kapcsolat, ahol nem csupán pénzt, értéket is cserélünk. A Pleatco nem versenytársaiból merít ihletet. Ösztönösen arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb minőségű, leginnovatívabb terméket produkáljuk. Munkánk minden ösvényét a FOLYAMATOS FEJLESZTÉS mantrája hatja át.

Innováció

A jólét és az innováció mindig kéz a kézben járnak. A fejlesztésekre és járulékos változtatásokra szükség van, ám a Pleatco-nál oly módon folytatjuk a kutatást, mellyel egyben létrehozzuk a piac legújabb generációs termékeit.

Munkaeszközök

A Pleatco tulajdonosai létrehozták az iparág legmodernebb és technológiailag legkorszerűbb gyárát. A legkiválóbb munkaeszközökkel dolgozunk és csúcstechnológiájú rendszert vezettünk be vállalatunk növekedésének elérése érdekében.

Dolgozóink

A legkiválóbb munkaeszközök és rendszerek elengedhetetlenek ahhoz, hogy az iparág úttörői lehessünk. Mindemellett azonban nélkülözhetetlen az elkötelezett és magasan képzett munkaerő.
Igyekszünk a lehető legjobbat kihozni csapatunkból. Munkatársainknak lehetősége van megmutatni kreativitásukat, sőt mi több, bíztatjuk őket, hogy ne kizárólag sémákban gondolkodjanak. A Pleatco alkalmazottai nem pusztán felelősséggel tartoznak, lehetőségük van önálló döntéseket hozni. Ez biztosítja kollégáinknak a gyors haladás előremozdítását és a legmegfelelőbb lépések megtételét ügyfeleink kiszolgálása érdekében.

Jövőkép

A jó munkaerő és a jó körülmények még nem elegendőek. Egy vállalatnak előrelátásra is szüksége van. Készen állunk a változások befogadására, a csúcstechnológia megalkotására. Örömmel veszünk minden új módszer kipróbálásával járó kihívást.
A tehetséges munkaerő, a pozitív munkakörnyezet és rugalmasság egészséges aránya megfelelő táptalaja a lehető leginnovatívabb termékek kifejlesztéséhez és létrehozásához vezető kreatív folyamatainak.
Hiszünk benne, hogy a végeredmény egy olyan vállalat, mely vezeti és szolgálja az egész iparágat, a jövőt, és Önt.

Köszönjük, hogy Ön is a Pleatco medencefiltereket, medenceszűrőket választja.