Főoldal Termékek Dupla víztisztítás
Dupla víztisztítás PDF Nyomtatás E-mail

Pleatco Dupla Magos rendszer

A mai piacon a vásárlók, jobban képzettek, körültekintőbbek, mint valaha. A legjobbat akarják. Mérnökeink a Pleatco-nál odafigyelnek a piaci igényekre, és azoknak megfelelően olyan medencefiltert készítünk, amely kielégíti ügyfeleink mindkét fontos elvárását: a lehető legtisztább víz elérése a lehető leghosszabb ideig.

Víztisztító program - Lássa a különbséget!

A hagyományos masszázsmedence szűrők fejletlen szűrőközeggel dolgoznak, tehát a filter felépítése technikailag elmaradt. A kitűnő vízminőség fenntartása és a kiemelkedően hosszú termékélettartam elérése érdekében a mi Pleatco-nál kifejlesztettük az AFS (Advanced Filtration System) szabadalmaztatott szűrőrendszert. Olyan kétmagos filterpatront fejlesztettünk ki, amely külső része a Microban®-nal bevont lamellákkal küzd a baktériumok és a penész ellen, belülről pedig az egyedülálló Plecato Pur Tech technológiának köszönhetően egy második szűrőréteg állja a szabad szemmel nem látható részecskék útját.

Pleatco kétmagos rendszer, számtalan okból

A dupla szűrési rendszerben a külső rész egyfajta előszűrőként is funkcionál, így a belső részhez a nagyobb részecskék már nem tudnak eljutni. A szűrőrácsot úgy terveztük, hogy az maximalizálja a víz áramlását. Versenytársainknál ugyanez a rész egy lyukakkal ellátott PVC cső, melyen keresztül a víz nem tud akadálytalanul áramolni, a gyenge vízáramlás túlzott belső nyomást eredményez, ami a csőrendszerben repedést okozhat, vagy tönkreteheti a medence szivattyúrendszerét.

energy-saving-freeflow-cores_copy