Főoldal Történetünk
Pleatco történet PDF Nyomtatás E-mail
A Pleatco immáron 40 éve tervez és készít medenceszűrő rendszereket úszó- és masszázsmedencékhez. A Pleatco fejlett szűrőpatronjai és kovaföld rácsai (diatomaceous earth (DE) grids) világszerte népszerűek. A medencetulajdonosok a Pleatco szűrőkre bízták úszó- és masszázsmedencéiket, tiszta és biztonságos vizet biztosítva családjaiknak, hogy nyugodt szívvel adhassák át magukat annak, ami igazán a fontos - az egészségnek és a boldogságnak.

A Pleatco célja egyszerű: megalkotni a legmagasabb minőségű, leggazdaságosabb szűrőket. Miért? Hosszútávra tervezünk, nem hiszünk a rövidebb útban. Törődünk ügyfeleinkkel és bízunk benne, hogy mindig a legmagasabb értéket közvetítő terméket nyújtjuk, mindig, minden körülmények között. Ösztönösen arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb minőségű, leginnovatívabb terméket produkáljuk.
A jólét és az innováció mindig kéz a kézben járnak. Munkánk minden ösvényét a FOLYAMATOS FEJLESZTÉS mantrája hatja át. A fejlesztésekre és járulékos változtatásokra szükség van, ám a Pleatconál oly módon folytatjuk a kutatást, mellyel egyben létrehozzuk a piac legújabb generációs termékeit.

Minden általunk tervezett és készített termékhez a legmagasabb minőségű nyersanyagokat választjuk. Továbbá minden beszállítónk jól ismert, komoly műszaki háttérrel rendelkező világcég. A Pleatco mérnöki csapatát és partnereink tehetséges munkatársait összehozva a Pleatco képes felgyorsítani a termékfejlesztést és folyamatosan a piac élén járni.

Az elmúlt öt évben a Pleatco új tulajdonosai abba fektették energiáikat, hogy megalkossák az iparág legmodernebb, technológiailag élenjáró gyáregységét. A kiváló munkaeszközök és rendszerek birtokában lehetőségünk nyílt vezető szerephez jutni a piacon. Magasan képzett és elkötelezett munkaerő hiányában mindez kevés lett volna.
Igyekszünk a lehető legjobbat kihozni dolgozóinkból. Munkatársainknak lehetősége nyílik megmutatni kreativitásukat, sőt mi több, bíztatjuk őket, hogy ne kizárólag sémákban gondolkodjanak. A Pleatco alkalmazottjai nem pusztán felelősséggel tartoznak, lehetőségük van önálló döntéseket hozni. Ez lehetővé teszi munkatársainknak a gyors haladás előremozdítását és a legmegfelelőbb lépések megtételét ügyfeleink kiszolgálása érdekében.
A tehetséges munkaerő és a jó munkakörülményeken kívül egy vállalatnak előrelátásra is szüksége van. Készen állunk a változások befogadására, a csúcstechnológia megalkotására. Örömmel veszünk minden új módszer kipróbálásával járó kihívást.